Contact & reacties

Wil je meedenken, je bent welkom! Zoek je contact: mail ons.
Uiteraard horen we graag je reactie, dat kan ook op deze pagina.

9 gedachten over “Contact & reacties”

 1. ik heb 30 jaar lang voor de UvA gewerkt als universitair docente bij de faculteit Geesteswetenschappen, en ik gaf colleges bij het PC Hoofthuis waar ik ook een werkkamer had. ik hou van dit gebouw en heb er veel herinneringen aan. ik ben enthousiast over dit project. ik woon nu in nieuw-west maar zou graag terug willen naar het centrum. dit is absoluut iets voor mij!
  dank voor uw reactie,
  Solange Leibovici

 2. Beste StadonderDak,

  nav bericht op AT5 geretweet en kreeg vandaag (8-5-17) deze melding van UvA:

  @Raphael_Gallis @AT5 @020centrum Het gebouw is nodig voor onderwijs en onderzoek, een andere bestemming is op dit moment niet aan de orde.

  Dat zou toch jammer zijn.

  1. Beste Raphaël,
   In de periode dat wij dit initiatief startten ging de UvA het gebouw verkopen. Intussen zit er een nieuw bestuur en de onderwijsfunctie van dit gebouw hangt samen met andere ontwikkelingen zoals op het BG-terrein.
   We zijn in gesprek.
   Mvg STADonderDAK

 3. Lijkt mij een geweldig idee, en zou graag op de hoogte gehouden willen worden. Ik woon zelf in het gebied 1012 NB en misschien dat ik later er ook voor in aanmerking zou kunnen komen.

 4. Daar ik in het gebied 1012 woon ben ik meelevend met deze onderneming. Graag wil ik op de hoogte gehouden worden.

 5. Het plan voor de Kleine Utopie spreekt mij erg aan. Een nieuwe fase voor het beroemde gebouw van Theo Bosch, die ik kort voor zijn dood meemaakte toen hij in 1994 de Rietveldprijs won. Voor Amsterdam is het een goede zaak dat dit gebouw op deze plek een nieuwe, veel meer gemengde bestemming krijgt. Ik ben lid van de CAWA (Commissie Ateliers en Woon/werkpanden Amsterdam) die B&W adviseert over broedplaatsenbeleid in Amsterdam en zie dus veel met de kleine Utopie vergelijkbare projecten.
  Ik zou heel graag het gebouw eens bezoeken en met U bezien of ik op een nuttige manier mee kan denken.
  Graag wil ik dan ook bespreken of er ook voor mij eventueel woonruimte beschikbaar is. Ik woon momenteel in (veel te ) grote flat in het zogenaamde Bijlmermuseum en die wordt mij als ZZP-er met pre-pensioen langzamerhand ook veel te duur.

  met vriendelijke groet,
  Reinier Schat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *